Skip to main content

Arriba el Nadal a ASME

ASME es prepara per les festes de Nadal amb activitats especials.

Ja tenim el Nadal ben a prop, i des d’ASME hem preparat tota una sèrie d’activitats per celebrar-lo. 

A partir del dilluns 18 de desembre, començaran la programació d’activitats dirigides especials de Nadal, que es duran a terme als tres centres d’ASME. Les activitats programades són les següents: 

 

També emmarcada dins les activitats de Nadal, durant aquesta setmana les nenes i nens dels cursets d’activitat aquàtica educativa han estat donant menjar al Tió de cada centre, preparant-se per fer-lo cagar durant la setmana vinent. Totes les peces de fruita que el Tió no s’acabi, es donaran a entitats solidàries, al Centre Sant Martí en el cas de Vintró i Verneda i a l’associació La Trini Solidària a Trinitat.

I no ens oblidem dels Reis Mags! Aquí et pots descarregar la carta als Reis Maigs d’ASME per escriure-hi tots els desitjos de Nadal. 

Recorda que durant les festes de Nadal els horaris de les instal·lacions pateixen algunes variacions. Consulta els horaris d’instal·lació del CEM Vintró, el CEM La Verneda i el CEM Trinitat Vella. També et recomanem que consultis els horaris de dirigides, en el cas de Vintró i Verneda, pateixen lleugeres variacions per Nadal. Les activitats dirigides de Trinitat durant el període de Nadal es mantenen en el seu horari habitual.