Skip to main content

ELS HORARIS DE LES NOSTRES ACTIVITATS DIRIGIDES

ESCULL EL TEU CENTRE I CONSULTA ELS HORARIS DE TOTES LES ACTIVITATS DIRIGIDES.

CEM Vintró

VEURE HORARIS

CEM Trinitat Vella

VEURE HORARIS

CEM La Verneda

VEURE HORARIS

ENTRENAMENT CARDIOVASCULAR

CYCLO

Entrenament cardiovascular altament eficaç, que es desenvolupa sobre una bicicleta de pinyó fix, i té com principal objectiu la disminució del percentatge de greix corporal i la millora de la resistència.

ZUMBA

Fusió de ball coreografiat i exercicis al so de ritmes com salsa, merengue, samba, hip-hop, on es maximitza el consum calòric ajudant a modificar la composició corporal.

RUNNING

Exercici que et permet cremar calories, enfortir les cames, millorar la resistència aeròbica i augmentar la capacitat cardiorespiratòria. En entrenar en grup, sortir a córrer et resultarà més divertit i podràs compartir experiències amb altres corredors/es.

DANCE

Sessió coreografiada on es combinen de manera fàcil i divertida moviments procedents de diferents estils de ball com el jazz o dance.

STEP

Activitat coreografiada d’entrenament continuat sobre una plataforma (step) en la qual es treballa la capacitat aeròbica, resistència muscular i coordinació.

DANCE SUAU

Sessió coreografiada on es combinen de manera fàcil i divertida moviments de diferents estils de ball.

SWIMMING AIGÜES OBERTES

Activitat que consisteix a nedar a llocs oberts com el mar, i per tant té un major nivell d’exigència que la natació en piscina. 

ENTRENAMENT COMBINAT

TBC

Entrenament cardiovascular de moderada a alta intensitat intercalat amb tonificació. Treball intervàlic ideal per cremar calories.

NORDIC WALKING

Activitat de resistència que consisteix, amb l’ajuda o no de bastons, a seguir un bon ritme superant pendents.

HIIT

Sessió d’alta intensitat, entrenaments per intervals amb exercicis poc rutinaris i convencionals amb els quals es treballen tots els grups musculars, realitzant una alta despesa metabòlica amb la què es crema greix corporal durant i després de l’entrenament.

RUNNING+SWIM

Disciplina que combina les activitats de nedar i córrer i, per tant, tots els beneficis de les dues especialitats.

GYM JOVE

Sessions dinàmiques i variades per a joves d’entre 13 i 17 anys amb l’objectiu de realizar un treball físic global de manera amena i divertida.

ENTRENAMENT MUSCULAR

BODY PUMP

Entrenament muscular, no coreografiat, on es treballen tots els grans grups musculars amb barres i discos, i amb el qual es tonifica i defineix la musculatura de tot el cos.

TONIFICACIÓ

Sessions no coreografiades que mitjançant exercicis específics ajuden a enfortir la musculatura del cos.

GAC

Activitat de treball localitzat dissenyada per definir i tonificar la musculatura de glutis, abdominals i cames.

CORE

Entrenament específic del core (abdomen, transvers i quadrat lumbar) mitjançant diferents exercicis d’activació que ens ajudaran augmentar la força del centre del nostre cos pel nostre dia a dia.

GLUTIS

Activitat de tonificació de les cames i glutis de forma ràpida i efectiva.

GYM SUAU

Sessió d’entrenament global de baixa intensitat, dissenyada per millorar i mantenir el nivell de condició física de persones grans o amb alguna patologia.

COMBAT

Exercici aeròbic que inclou moviments de boxa i arts marcials. Millora la resistència cardiorespiratòria i la flexibilitat, i incrementa la força, la velocitat muscular i la densitat òssea. A més, és ideal per cremar greixos.

ENTRENAMENT A L’AIGUA

AQUAGYM

Activitat aquàtica on es realitzen exercicis cardiovasculars i de tonificació aprofitant la resistència que oposa l’aigua.

AQUATONO

Activitat de condicionament físic en piscina poc profunda on es realitzen exercicis de tonificació dels principals grups musculars utilitzant la resistència de l’aigua i diversitat de material per reafirmar i tonificar la musculatura.

AQUASALUT

Activitat aquàtica suau d’exercicis globals de baixa intensitat orientats al benestar de la condició física.

AQUACARDIO

Activitat de condicionament físic en piscina poc profunda que pretén millorar la resistència cardiovascular, reduir el greix corporal i aconseguir la màxima diversió a partir d’exercicis aeròbics al ritme de la música.

AQUAZUMBA

Activitat que combina coreografies amb exercicis aquàtics tradicionals 

COOL & ASME

COOL

La nostra sessió mes completa i canyera. Entrenament d’alta intensitat (HIIT) on combinaràs exercici cardiovascular sobre una air bike, boxa i exercici amb el teu propi pes corporal. Desafia els teus límits!

FLEXIBILITAT, COS I MENT

IOGA

Tècnica de coneixements del cos i la ment, basat en postures estàtiques i tècniques de respiració i relaxació.

PILATES

Activitat centrada en el desenvolupament dels músculs del core per mantenir l’equilibr i dotar d’estabilitat i fermesa a la columna vertebral. 

BARRE

Fusió de ballet, ioga i pilates. La múscia i els diferents complements que s’utilitzen com ara la barra de ballet ens pemeten fer exercicis isomètrics que treballen tot el cos. Aconseguirem tonificar tots els músculs, reduir greix, millorar l’activitat cardiovascular, disminuir estrès i guanyar equilibri.

AERIAL

Mitjançant la suspensió i la ingravidesa en un gronxador o gandula especial, es realitzen postures i moviments que ajuden a desenvolupar capacitats físiques, mentals i emocionals; a més d’ajudar a fer un gran treball de desbloqueig, tonificació i definició muscular.

IOGUILATES

Fusió del valor terapèutic del pilates i l’essència del ioga. Ofereix exercicis més equilibrats i complets que les dues disciplines per separat i ajuda a aconseguir un cos fort i flexible, i un estat d’ànim més relaxat.

GYM DOLÇA

Sessió d’entrenament molt suau adaptat a la gent gran i a persones que tinguin certes dolències que els impedeixin desenvolupar uns exercicis més forts o de més nivell.

SÒL PELVIÀ

Activitat dissenyada per l’enfortiment de la musculatura del sòl pelvià mitjançant un conjunt de tècniques posturals i respiratòries.

ESQUENA

Activitat grupal centrada en la salut de l’esquena en la qual es realitzen exercicis d’estiraments i potenciació de la musculatura paravertebral que ens ajudaran a millorar l’elasticitat i el to muscular per tenir una millor higiene postural en la vida diària.

STRETCH

Sèrie d’exercisis suaus i mantinguts per preparar als músculs per a un major esforç i augmentar el rang de moviment de les articulacions.

Reserva la teva activitat dirigida amb Trainingym

A la asociació ASME disposem de Trainingym, l’aplicació que et farà la vida mes fàcil i t’ajudarà en els teus entrenaments.

Què puc fer amb Trainingym?

  • Consultar l’horari de dirigides i reservar plaça prèviament.
  • Crear el teu programa d’entrenament i assolir els teus objectius previ anàlisis corporal, d’objectius i motivacions personals. 
  • Control i seguiment de la teva evolució.

Quan estan disponibles les sessions per reservar?

  • Les reserves estan disponibles amb una antelació de 48h.

Com reservar?

1. Descarrega la app (disponible en IOS y GooglePlay) de Trainingym o accedeix al web: trainingymapp.com/webtouch 

 2. Introdueix les teves dades d’accés: quan et donis d’alta a la instal·lació hauràs d’haver rebut un correu de Trainingym amb les teves noves dades. Revisa-ho! 

3. Si no has rebut cap correu, apropa’t a recepció o la sala de fitness per a que revisin la teva fitxa. 

 4. Accedeix a l’espai “Reserves”, on trobaràs els horaris de les activitats disponibles, escull la que vols i confirma la teva reserva. 

 5. Ja ho tens! Ara introdueix la reserva al teu calendari i porta el control!

Accés sense reserva

  • Espera per ordre d’arribada a l’entrada de la sala on es realitza la sessió. 
  • Un cop realitzada la validació per part del tècnic, i només si hi ha disponibilitat de places lliures podrás incorporar-te a la sessió.