Skip to main content

EDUCAR ALS NOSTRES INFANTS MITJANÇANT L’ESPORT I LA PRÀCTICA ESPORTIVA SEMPRE ÉS UNA BONA OPCIÓ PER AL SEU DESENVOLUPAMENT.

EDUCAR A TRAVÉS DE L’ESPORT

Els hi aporta beneficis en diferents vies. La part física, la qual els manté actius i saludables, i la part educativa on els valors de constància, respecte, superació , igualtat i solidaritat entre d’altres influeixen en el seu comportament i actitud i agafen força per a gestionar les situacions durant tota la seva vida. 

Des d’ASME fa més de 30 anys que col·laborem en aquest desenvolupament, en el qual creiem amb molta força i posem tots els nostres esforços i il·lusió any darrere any per intentar aportar el millor a la nostra societat. 

 

Dóna una ullada als diferents esports que practiquem, i si estàs interessat/da amplia la informació a la recepció del CEM La Verneda al carrer Binèfar, 10. 

SECCIONS ESPORTIVES D’ASME

Per més informació sobre les nostres seccions

Dóna una ullada als diferents esports que practiquem, i si estàs interessat/da amplia la informació  a l’apartat de contacte d’aquesta web o a la recepció del CEM La Verneda al carrer Binèfar, 10.