Skip to main content

Zumba al carrer per l’Orgull

Des d’ASME ens vam unir a la iniciativa #OrgullDeBarri pel Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQA+ amb una sessió de zumba al carrer en col·laboració amb la ONG Stop.

El dimecres 28 de juny va ser el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQA+, una jornada de celebració i reivindicació dels drets del col·lectiu, durant la qual es van dur a terme diferents propostes per la ciutat, agrupades sota el lema «Orgull de Barri«. Des d’ASME ens vam adherir a la iniciativa amb l’activitat de «Zumba al carrer», una sessió de zumba gratuïta i oberta a tothom, que va tenir lloc el mateix dimecres a la tarda, al Carrer de la Corunya, al costat del CEM Vintró. 

Durant l’esdeveniment es van posar a la venda polseres, banderes i gots; i tots els beneficis generats aniran destinats a la ONG Stop, una associació que promou els drets sexuals i la cura de la salut sexual de la comunitat LGTBIQA+. Durant les pròximes setmanes, les persones interessades podran comprar aquests articles a la recepció del CEM Vintró, i així col·laborar amb la causa.