Skip to main content
 

LA CURSA SOSTENIBLE I SOLIDÀRIA AMB LA NATURA

www.ultracleanmarathon.cat

A OUTVIU fem plogging!

60 km per gaudir de l’esport i recollir residus!

PARTICIPA!

 

Uneix-te a l’equip d’ASME i

fes plogging amb nosaltres!

Inscriu-te a www.asme.cat/outviu

Preu: 15€

Inscriu-te

FES UNA DONACIÓ

Aporta 4€ de donatiu a la nostra causa i

et regalem una polsera d’accés.

 


 

Assisteix a la conferència de l’ADENC el pròxim 2 de juny a les 18.30h a CEM Vintró

on ens explicaran els seus projectes.

Tindràs oportunitat de fer la teva donació.

LA NOSTRA CAUSA

Recuperació del connector ecològic, via verda Sant Llorenç-Collserola de l’ADENC

www.adenc.cat

L’UCM és un gran repte esportiu i mediambiental que consisteix en recórrer 60 km (des de Terrassa fins a les platges de Barcelona) recollint residus abandonats als espais naturals (plogging).  Per tal de preservar el mediambient la cursa no segueix un traçat marcat, establint només els punts d’incorporació i d’avituallament (cada 10 km apx.) on els corredors poden intercanviar-se,  recuperar forces i deixar els residus recollits.  

ASME participarà a la cursa de Relleus, intercanviant els corredors ens els diferents punts d’incorporació. La classificació final de la cursa es realitza calculant el temps que fan els diferents equips i aplicant la bonificació obtinguda a partir de la classificació dels kg. recollits de residus durant la cursa. 

LA NOSTRA CAUSA

ASME i els abonats de les nostres instal·lacions participaran donant suport a la Causa “Recuperació del connector ecològic, Via Verda Sant Llorenç-Collserola” de l’entitat  ADENC (Associació per a la Defensa i Estudi de la Natura). Realitzaran una donació a ADENC per tal que impulsi la seva causa. 

La Via Verda Sant Llorenç-Collserola és un espai que connecta els dos parcs naturals més destacables de la Regió Metropolitana de Barcelona (el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i el Parc Natural de Collserola), tot travessant la Plana del Vallès. Els espais naturals de la Via Verda del Vallès pertanyen a una tipologia d’hàbitats poc protegida i amenaçada al nostre país: ambients mediterranis de terra baixa. La seva situació geogràfica fa que aquest sigui un espai vulnerable, ja que les creixents pressions urbanístiques amenacen en convertir-la en un entramat urbà homogeni, convertint el Vallès Occidental en un extens polígon sense fi. 

COM PARTICIPAR

ASME amb la seva inscripció a la cursa garantirà l’aportació mínima de 600 euros a la Recuperació de la Via Verda i establirà els mecanismes per què tots aquells abonats/des que ho vulguin puguin participar en la donació:

  1. Els corredors/es abonaran un import de 15 euros per participar a la cursa.
  2. Des dels Centres Esportius donarem la possibilitat de comprar una polsera d’accés d’abonat/da per 4 euros que anirà destinat a la mateixa causa.
  3. A més, destinarem 4 euros/ per persona participant a l’activitat d’OUTVIU de la Pujada nocturna a la Mola.
  4. Recollirem donacions voluntàries a la conferència que es realitzarà al CEM Vintró , el 2 de juny a les 18.30h a CEM Vintró, de l’ADENC per tal d’explicar-nos els seus projectes.