Skip to main content

Trainingym Diet, nou servei de l’app

El nou servei de dietes per abonats i abonades d’ASME

 

A ASME, sempre busquem oferir-te el millor perquè aconsegueixis els teus objectius, per això, et presentem Trainingym Diet, el nou servei de dietes automatitzades que està dissenyat per transformar la manera en què gestiones la teva nutrició.

L’alimentació és tan crucial com l’exercici i el descans per desenvolupar un estil de vida saludable. Amb aquest nou servei, disponible a l’app de Trainingym, ara pots integrar fàcilment una dieta saludable, flexible i adaptada a les teves necessitats.

Què t’ofereix Trainingym Diet?

  1. Recomanacions personalitzades: Depenent dels objectius i característiques físiques se’t proporcionarà una dieta específica.
  2. Comptador de calories i nutrients: Podràs portar un registre detallat de les calories i nutrients ingerits diàriament, amb opcions de seguiment setmanal o mensual.
  3. Adaptacions de la Dieta: Pots personalitzar els teus gustos alimentaris i modificar o substituir l’aliment per un altre de valor nutricional similar.
  4. Centenars de Receptes: Des de les més senzilles fins a les més elaborades, totes les receptes estaran disponibles des del primer dia.

Prova el servei Trainingym Diet de manera totalment gratuïta fins al setembre, des de l’app Trainingym amb el teu compte.