Skip to main content

Celebració de fi de temporada al Sopar de Seccions ASME 2023

El divendres 9 de juny es va celebrar el Sopar de seccions d’ASME, on es van reunir els i les esportistes, cos tècnic i familiars de les diferents seccions, per celebrar el final de temporada. 

El divendres dia 9 de juny, el pavelló del CEM La Verneda va acollir a més de 500 persones, que van acudir-hi per celebrar el Sopar de seccions d’ASME, una celebració que enguany s’ha reprès després d’uns anys de no celebrar-se. 

El Sopar de seccions és una nit dedicada a totes aquelles persones vinculades a les sis seccions d’ASME: el bàsquet, l’handbol, l’hoquei línia, la rítmica, el taekwondo i el trampolí. L’objectiu de la jornada és reunir-se, compartir i celebrar tots junts els èxits de la temporada.  

La celebració va començar a les 20h amb la presentació de l’acte per part d’Àngels Prieto, periodista esportiva, que va donar pas a la intervenció de Pere López Rubio, president de l’Associació Sant Martí Esport. Després de fer un repàs dels objectius i metes de cada secció, es va passar al lliurament de reconeixements i obsequis a diferents equips i esportistes de cada una de les seccions.  

Un cop lliurats els reconeixements, els i les assistents van poder gaudir del sopar en bona companyia, tot seguit d’una sessió de zumba  que va fer aixecar a grans i petits de les cadires.