Skip to main content

Renovem la Sala 1 del CEM Vintró  

Al desembre iniciaran les accions de remodelació de la Sala 1 del CEM Vintró.  

El dilluns 11 de desembre iniciarà el període de reformes de la Sala 1 del CEM Vintró. L’objectiu és fer un canvi d’imatge de la sala: es faran canvis en les parets, el terra i la il·luminació per tal d’aconseguir un espai idoni i agradable especialment per a la realització d’activitats coreografiades.  

La Sala 1 restarà tancada durant tot el període de reformes. Durant aquest temps, les activitats que ara es realitzen a la Sala 1 es passaran a fer a la Sala 2. Tenint en compte que les dimensions de la Sala 2 són lleugerament inferiors, l’aforament de les sessions dirigides quedarà reduït: passarà d’un màxim de 36 persones (capacitat de la Sala 1) a 23 persones (capacitat de la Sala 2).  

A part de les afectacions inevitables en l’aforament, s’intentarà que els horaris de les activitats pateixin les menors afectacions possibles. Així doncs, la majoria d’activitats dirigides es mantindran en el seus horaris habituals.  

Amb tot això, els únics canvis importants són els següents: 

  • El GYM JOVE dels dilluns i dimecres a les 18h es realitzarà a la Sala de Fitness. 
  • El TONO dels dilluns a les 20h es passarà a les 20:30h. 
  • El BODY PUMP dels dimarts a les 19h queda suprimit.  

Aquí pots consultar el quadrant d’activitats dirigides de Vintró a partir del dilluns 11 de novembre.

A ASME treballem constantment per millorar les nostres instal·lacions i per oferir als nostres abonats/es una millor qualitat en el servei.