Skip to main content

Arriba l’estiu al CEM Trinitat

S’apropa l’arribada de l’estiu i el CEM Trinitat Vella es prepara per oferir tota una sèrie d’activitats que permetin als abonats gaudir de les instal·lacions i serveis a l’aire lliure.  

Al CEM Trinitat Vella l’estiu arribarà el diumenge 18 de juny, amb la inauguració exclusiva per abonats i abonades de la piscina d’estiu. Serà una jornada on els abonats/des, i un acompanyant per persona, podran gaudir de la zona de la piscina exterior abans de la seva obertura general. La jornada serà de 11:00h a 19:30h i per poder assistir-hi cal demanar una invitació a la recepció del centre. Per més informació, pots consultar a recepció.

L’obertura general de la piscina d’estiu serà el dijous 22 de juny. Fins llavors, els abonats i abonades poden gaudir de l’espai exterior de les instal·lacions al solàrium, que des del dia 15 de maig està obert de dilluns a dissabte de 10h a 19:30h i els diumenges de 10h a 14h. Amb l’obertura de la piscina d’estiu, l’horari del solàrium passarà a ser el mateix que el de la piscina: de dilluns a divendres de les 10:30h a les 19:30h i els diumenges i festius de les 11:30h a les 19:30h. Pots consultar els horaris de forma més detallada aquí.

La piscina d’estiu estarà oberta fins al dia 3 de setembre; i, en el cas del solàrium, s’allargarà gairebé un mes més, fins a l’últim dia de setembre.  

L’obertura de la piscina anirà acompanyada d’una sèrie de propostes que el CEM Trinitat Vella planteja per la temporada d’estiu, que permetran als abonats i abonades gaudir de l’espai exterior del centre amb diferents activitats per a tots els públics:

  • 1r Summer Open de tenis taula. El centre organitza un torneig de tenis taula per abonats i abonades. Tota la informació aquí
  • Summer OUTVIU Classic. Durant l’última setmana de juny i el mes de juliol, algunes de les activitats dirigides de la programació del centre es passaran a fer a la zona exterior de la instal·lació. Pots consultar les activitats i els seus horaris aquí.  
  • Bany nocturn. A partir de l’última setmana de juny i fins a la darrera de juliol, cada dijous els abonats i abonades podran gaudir de la piscina en horari nocturn. Això serà els dies 29 de juny i 6, 13, 20 i 27 de juliol, en què la piscina durant el dia seguirà el seu horari habitual i reobrirà a de 21h a 23h de la nit pel bany nocturn. L’aforament serà limitat i per assistir caldrà reservar plaça a la recepció del centre.
  • Nits d’estiu. Durant el mes de juliol als centres ASME tindran lloc diverses nits temàtiques per amenitzar i gaudir de l’estiu. Tota la informació aquí.