Skip to main content

QUE ÉS OUTVIU?

Totes les activitats que ofereix ASME fora de les seves instal·lacions,

en un entorn obert i proxim a la naturalesa i que s’organitzen sota el programa d’OUTVIU.

OUTVIU CLASSIC

Activitats dirigides, com el Ioga, el Gym Suau, el Zumba o l’entrenament de Crossfit en un entorn natural: un parc, la platja o una plaça.

Programades de forma regular i continuada.

OUTVIU ADVENTURE

Activitats esportives més propies de l’outdoor com el running, el cycling, la natació en aigües obertes o el beach voley.

Programació setmanal y mensual (especials).

OUTVIU EXPERIENCE

Activitats a l’aire lliure que busquen aproximar-nos a una activitat emocionant. Una posta de sol fent paddle surf, una caminada per la nit o una sortida en patins.

Programació trimestral.

L’esport a l’aire lliure, conegut també com a outdoor, el conformen les activitats que es realitzen en l’espai obert, en contacte amb la naturalesa. En aquesta dimensió, el contacte amb l’entorn es torna capital i moltes ocasions l’objecte principal es centre en superar els obstacles que presenten els elements naturals tals com l’aigua, la muntanya, el vent, la neu o la pluja.

L’objectiu està en conèixer i superar-se a un mateix, i per això és fonamental el desenvolupament de les qualitats físiques, les habilitats motores, la resistència en general i, sobretot, l’entrenament psicològic i de vincles socials amb els altres integrants o participants.

En l’esport a l’aire lliure l’objectiu està en vencer els obstacles que ens hem proposat a mode de repte enfront de les forces de la naturalesaa, tal com la muntanya, el mar, la neu, el camp, els animals…

OUTVIU es la proposta esportiva a l’aire lliure de l’Associació Sant Martí Esport per totes aquelles persones que volen gaudir de noves experiènces i sensacions en un entorn natural.