Skip to main content

L’estat d’ànim i l’alimentació van de la mà. Sens dubte l’eix bidireccional de cervell i intestins cada vegada agafa més força i més estudis corroboren que allò que menges influeix en el teu estat d’ànim i al revés, les teves emocions poden condicionar el que menges. Per això és important saber quins aliments milloren el nostre estat d’ànim i també com podem gestionar les emocions per a evitar ser uns menjadors emocionals. 

OBJECTIUS:
– Conèixer l’eix bidireccional cervell-intestí.
– Descobrir quins aliments poden millorar el nostre estat d’ànim.
– Facilitar eines per a gestionar les emocions relacionades amb la fam emocional. 
– Receptes per a estar de bon humor.

  • Dia: dijous 9 de maig
  • Hora: a les 20h
  • Places: 25 places presencials
  • Ubicació: Sala 2 (CEM Vintró)
  • Preu abonats/des: gratuït
  • Preu no abonats/des: 5€

FORMADOR/A: Lara Lombarte

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (UB), certificada en Coaching Nutricional (Nutritional Coaching, S.L), postgrau en Psicoteràpia i Mindfulness (IL3 UB), diplomatura  Practitioner PNL, Màster de Cineantropometría i Nutrició Esportiva (UV), docent en universitats com la UOC o UB, i co-autora de llibres com «Les Emocions s’asseuen a la taula. 2017» o «50 Eines en Coaching Nutricional, per a la salut i el benestar. 2021». Cofundadora de Cookkids Club. 

PÀGINA WEB: laralombarte.com

INSTAGRAM: @lara_lombarte_dn