Nou perfil a Instagram

@asmecems: ASME estrena nou perfil a Instagram dedicat als tres centres esportius municipals que gestiona: CEM Vintró, CEM Verneda i CEM Trinitat Vella.

A partir d’avui, els perfils a Instagram de cada un dels tres centres esportius municipals gestionats per ASME queden unificats sota un únic perfil, amb el nom de @asmecems. Així doncs, a partir d’ara totes les informacions referents al CEM Vintró, CEM Verneda i CEM Trinitat Vella es compartiran a través d’aquest perfil. 

La unificació s’ha dut a terme partint de la base del perfil del CEM Vintró, al qual se li ha canviat el nom a ASME CEMS; en el cas dels perfils dels altres dos centres, s’ha avisat als seus seguidors del trasllat i a partir d’ara quedaran inactius.

Aquest canvi respon a diversos objectius, entre els quals: potenciar la identitat d’ASME com a entitat; continuar impulsant el compromís i la responsabilitat municipal; l’optimització de recursos i la millora de la qualitat del contingut; i la centralització de la informació per tal d’oferir una visió més global de l’entitat als nostres seguidors/es.

Segueix-nos a @asmecems i no et perdis res!