Skip to main content

Les noies de Tucans Hockey, subcampiones de la Copa de la Reina Iberdrola 2023

L’equip SAB Tucans Vitaldent es van classificar segones de la Liga Élite Femenina de la primera volta, un lloc que dona pas directe a la Semifinal de la Copa de la Reina i que es va celebrar el passat 21 de gener a Valladolid, al poliesportiu Canterac.

La semifinal es va disputar contra el Club Patí Vila Real, on les noies van brillar amb un joc col·lectiu i un encert a la porteria deixant el marcador amb un resultat de 6 a 2, amb gols de la Naiara Guaita, la Carla Basxón, la Laia Zin (2), l’Aina Pascula i l’Abril Sanchis.

Amb la victòria contra el CP Vila Real la final es disputava amb les campiones de la Supercopa d’aquesta temporada i classificades com primeres a la Lliga, el HCR Rubí Cent Patins.

La final

El marcador va començar a favor de les rubineses, però va estar igualat durant tot el partit on al finalitzar la primera part les Tucans anaven per davant al marcador amb un 2 a 1 amb gols de la Nerea Álvarez i Tamara Grande.

El marcador no va trigar a igualar-se de nou, en una final molt emocionant, marcada a ocasions a les dues porteries, però on les de Rubí quan faltaven  dos minuts per finalitzar, va anotar el gol que les va portar a la victòria.

Destacar la gran actuació de la nostra portera Carlota, que es va portar el MVP de la millor portera amb tan sols 16 anys i sent la seva primera Copa de La Reina disputada i el debut de 6 canteranes, on podem dir que tanquem un equip amb 17 canteranes subcampiones d’Espanya.

Felicitats a les noies Tucans i felicitats a les noies de Rubí! Un plaer i un goig de partit!