Skip to main content

COM FUNCIONA EL SERVEI D’AQUAREPTE?

L’essència de l’Aquarepte radica en superar-se a un mateix mentre es competeix amb altres participants. Per unir-te, només has de sol·licitar al socorrista ser inclosos en la llista de nedadors i, en finalitzar la teva sessió d’entrenament, informar-lo dels metres nedats perquè siguin registrats en el teu total personal. No es permet l’ús d’aletes ni de manyoples, però pots fer servir materials de flotabilitat com fustes, xurros i pull-boys.

Durant la primera setmana de cada mes, s’actualitzarà el recompte de metres nedats pels usuaris, on es podrà consultar la classificació i els metres nadats acumulats.

L’Aquarepte té una durada d’un any natural (de gener a desembre) però com a novetat aquest any:

  • Dividirem en tres quadrimestres, cada quadrimestre tindrà uns guanyadors/es segons categoria (edat i el sexe) on el primer de cada categoria que nedi més metres guanyarà 1 mensualitat gratuïta.
  • A cada quadrimestre hi haurà diferents mini reptes i propostes de Bonus.
  • Aquarepte interclubs. Es premiarà en una única categoria masculina i femenina l’abonat que més mestres faci a l’any entre els centres CEM Vintró, CEM Verneda i CEM Trinitat.

CATEGORIES

  • Categoria 1: De menys de 35 anys
  • Categoria 2: De 36 a 55 anys
  • Categoria 3: De més de 56 anys
  • Categoria 4: Per persones amb diversitat funcional

MINI REPTES

A cada quadrimestre es proposarà una sèrie de mini reptes mensuals on es premiarà per categories o per consecució del repte indistintament de la classificació. El premi de cada mini repte es comunicarà en el mateix moment de l’anunci del mini repte i de la data d’execució.

BONUS

Es proposaran activitats especials on la suma dels metres es multiplicarà per 2 i s’afegiran al final dels quadrimestres en què s’han realitzat.

OBJECTIU

Vine a nedar el màxim de dies possible (+ de 100 m) entre el 1 i el 30 de juny.

PREMI

S’obsequiarà amb una bossa de tela a totes les persones que finalitzin el mini repte.