Skip to main content

Les dues primeres etapes de La Vuelta 23 a Barcelona

Els pròxims 26 i 27 d’agost La Vuelta Ciclista 2023 passarà per Barcelona, en dues de les seves etapes.  

La ciutat de Barcelona es prepara per rebre La Vuelta als seus carrers els dies 26 i 27 d’agost, quan tindran lloc les dues primeres etapes d’aquesta carrera de ciclisme. En el cas de la primera jornada, el recorregut passarà pel districte de Sant Martí. L‘esdeveniment comportarà afectacions de trànsit durant tot el cap de setmana, de manera que es recomana als ciutadans planificar els seus desplaçaments amb temps i informar-se de les zones de la ciutat afectades. 

Dissabte 26 d’agost – Primera etapa  

La primera etapa de La Vuelta serà el 26 d’agost i consistirà en la prova a contrarellotge per equips per la ciutat de Barcelona. A les 16:00h començaran els entrenaments oficials i unes hores més tard, a les 19:00h, començarà la carrera a la platja del Somorrostro. Els ciclistes faran un reccorregut de 14,6 km que finalitzarà a les 21:00h a l’Avinguda de la Reina Maria Cristina.  

Diumenge 27 d’agost – Segona etapa 

L’endemà tindrà lloc la segona etapa, en la qual els ciclistes iniciaran el seu recorregut a Mataró a les 12h i el finalitzaran de nou a la capital catalana, concretament a l’Estadi Olímpic. L’arribada dels ciclistes a Barcelona està prevista entre les 16:30 i les 17:30h. 

Per a aquelles persones més interessades en aquest esdeveniment, el dijous 24 d’agost, un parell de dies abans de l’inici de La Vuelta, es farà una gala de presentació dels equips. L’acte tindrà lloc a la Plaça del Mar de Barcelona a les 20h i l’accés és lliure i gratuït.  

Pots consultar tota la informació sobre La Vuelta aquí.