Skip to main content

Final d’una etapa per als i les participants de JO+VE i Impuls Jove  

El grup de joves que es va iniciar el 2023 en aquests programes posa un punt i seguit a la seva formació en l’àmbit del lleure, específicament en  Iniciació de tècnic/a d’esport (CIATE) i Monitor/a de menjador.

S’apropa l’estiu i amb això la finalització d’etapes, comiats i nous inicis. Així ha estat amb els i les participants dels projectes d’acció social i comunitària JO+VE i Impuls Jove, que tenen lloc als barris de La Verneda i La Pau i del Besòs-Maresme, respectivament.  

Aquests programes, de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i gestionats per ASME, tenen com a objectiu promoure l’oci saludable i la pràctica de l’esport en els joves d’aquests barris, a través de la formació en l’àmbit del lleure als seus participants, que s’encarreguen d’organitzar activitats i dinàmiques per a la resta de joves del territori.  

El grup que va iniciar la seva participació el 2023 dona per finalitzada la seva formació, en la qual han comptat amb l’acompanyament de la Laia, l’Àngels i la Cristina, referents dels projectes i dels joves.  Després d’un any de molta feina, aprenentatges i nous vincles, posen fi al que ha estat una vivència molt enriquidora tant a nivell personal com professional, ja que és un primer pas per introduir-se en l’àmbit laboral del lleure.

Enhorabona a tots i totes, i moltes gràcies per formar part d’aquesta experiència. Pots seguir els programes i les seves activitats al seus perfils d’Instagram: @jomesve.asme i @impulsjove.asme