Skip to main content

FESTA DEL FITNES 2022

24 de setembre, 10h, Av. Maria Cristina.

Ja et pots inscriure!

Inscriu-te aquí

 

 

La Festa del Fitness ja és aquí!

Ja pots inscriure’t gratuïtament a la Festa del Fitnes 2022, que es durà a terme el 24 de setembre a l’avinguda Reina Maria Cristina, en el marc de les Festes de la Mercè.

S’acosta la Festa del Fitnes 2022, amb la proposta d’oferir als veïns i veïnes de la ciutat una classe magistral de fitnes al carrer.

Un centenar de centres esportius ens unim per impartir coreografies de fitnes al ritme de la música, tot això gràcies als monitors i monitores de múltiples centres que hi participem.

La celebració de la novena edició de la Festa del Fitnes el 24 de setembre és fruit de la iniciativa del consistori, a través de l’Institut Barcelona Esports i en col·laboració amb molts centres i clubs de Barcelona, que un any més s’apleguen per assolir un objectiu clar: conscienciar la ciutadania dels beneficis de practicar esport.

Per tal de fer la festa més inclusiva i, per tant, accessible per a les persones amb alguna diversitat funcional, l’organització col·labora amb l’Institut Guttmann. Aquesta entitat ha assessorat els monitors i monitores en la creació de coreografies amb un disseny universal que pugui seguir tothom.

El mateix dia 24 quedem a les 8.30h a la recepció de cada centre per anar plegats!

Ho farem en transport públic.L’activitat comença a les 10h, però haurem de recollir la samarreta primer.

 

Assajem les coreos!

La setmana del 19 de setembre hem organitzar perquè algunes de les dirigides de Zumba ens serveixin per assajar una mica la sessió del dia 24:

CEM VINTRÓ

Dimarts 20 13.30h
Dimecres 21 9.30h
Dijous 22 19.15h

CEM LA VERNEDA

Dilluns 19 9.30h

CEM TRINITAT VELLA

Dimecres 21 15.30h
Dijous 23 10h
Inscriu-te aquí