Skip to main content

La iniciativa “Estic In” guanya un premi ADR

ASME i l’associació Mediam han estat premiat amb el premi ADR24 a la millor iniciativa de mediació en l’àmbit esportiu, pel projecte “Estic In”. 

Els premis ADR Justícia són uns guardons atorgats pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, que reconeixen el treball en mediació i altres mètodes de resolució alternativa de conflictes dutes a terme per part d’administracions públiques o bé per professionals, entitats o empreses privades.  

En la seva edició de 2024, el projecte “Estic In” de l’Associació Sant Martí Esport i l’entitat Mediam ha estat premiat en la categoria de millor iniciativa de mediació en l’àmbit esportiu.  

“Estic In” és un projecte transversal per prevenir, sensibilitzar i actuar a favor del benestar de les persones vinculades al club. La iniciativa ofereix diversos canals de denúncia (presencial, telefònic i a través de l’app B-resol, on es pot notificar qualsevol conflicte de forma anònima), formacions a entrenadors/es i un protocol per a la gestió de conflictes, amb el qual es busca educar en valors com el respecte i la no discriminació, eliminar l’assetjament dins de l’àmbit esportiu i crear un espai segur on desenvolupar la pràctica de l’hoquei línia. 

El premi serà entregat per Gemma Ubasart i González, la consellera de Justícia, en un acte institucional el proper 17 de gener, coincidint amb la Setmana Europea de la Mediació.  

Enhorabona a tot l’equip per aquest reconeixement. Seguim treballant per fer esport d’una manera on el diàleg i els valors siguin els nostres principis.