Skip to main content
Abonat/de ASME
No abonat/de ASME
Gratuït
Gratuït
TORNAR A ESPAIVIU

Taller Nutrició per millorar la composició corporal en la dona

Dijous 25 de maig. A càrrec de Carla Ciccitthi

La vida de la dona va experimentant importants canvis. Es poden establir tres etapes: la menarquia, l’embaràs i la menopausa. Etapa a etapa, aquesta emocionant transformació es reflecteix en canvis físics, psicològics i emocionals moltes vegades fonamentats pel delicat balanç hormonal.

La condició de dona fa més susceptible a la pèrdua de salut i al desenvolupament d’estats patològics associats als desequilibris hormonals com a ovaris poliquístics, endometriosis, l’osteoporosi, les cardiopaties i certs càncers (mama, úter). Associats a les menstruacions hi ha un grup complex de símptomes físics i psicològics coneguts com a síndrome premenstrual que influeixen en el benestar de la dona general.

D’altra banda, una de les principals preocupacions de la dona en les diferents etapes de la vida és el control del pes corporal. Això li porta, en nombroses ocasions, al seguiment de dietes i pràctiques emmarcades en l’àmbit de les dietes màgiques i tota mena de mites relacionats amb l’alimentació comprometent el seu estat nutricional i la seva salut.

En aquest taller, desmuntarem aquests mites, aprendrem a conèixer-nos millor i ens emportarem tips  per a millorar la nostra nutrició.

Horari: 20:00h

Ubicació: Sala 2 del CEM Vintró