Skip to main content

Dia Mundial de la Salut Mental

10 d’ocubre: Dia Mundial de la Salut Mental. 

 

Avui, dia 10 d’octubre, és el Dia Mundial de la Salut Mental, un dia clau per recordar, visibilitzar i normalitzar com de important és tenir cura de la nostra salut mental. Per poder fer-ho, és essencial conèixer les eines i processos que ens poden ajudar a vetllar pel nostre benestar. I des d’ASME, t’animem a fer ús de l’eina que millor coneixem: l’activitat física. Perquè si cuides el teu cos, la teva ment també ho agrairà.

En motiu d’aquest dia, i com a proposta d’entreteniment mentre fas esport, et portem algunes recomanacions de pòdcasts per ajudar-te a cuidar la teva salut mental:

1. ENTIENDE TU MENTE, amb Molo Cebrián, Luis Muiño y Mónica González. Un pòdcast de psicologia que, en episodis de 20 minuts i de manera amena, t’explica com funciona la nostra ment, per ajudar-te a entendre’t millor.

 

 

2. SOMOS ESTUPENDAS. Un pòdcast de Somos estupendas, una plataforma de salut mental i benestar, on es tracten diversos temes de l’àmbit de la salut mental de la mà de psicòlogues especialitzades. jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

 

 

3. MEDITA PODCAST.Un pòdcast sobre la meditació que et porta a descobrir diferents tècniques i consells per trobar allò que més s’adapta a tu i et permet gaudir de tots els beneficis d’aquesta pràctica. És una bona manera d’iniciar-te en el món de la meditació.

 

 

4. EL PODCAST DE CRISTINA MITRE. Un pòdcast on cada episodi presenta una entrevista a un o una professional del món de la salut, la nutrició, la bellesa i el benestar. Perquè per a cuidar la salut mental, també hem de cuidar-nos físicament.

 

 

5. EL TEU PÒDCAST PREFERIT. Per cuidar la nostra salut mental, de vegades l’únic que necessitem és desconnectar i relaxar-nos amb un pòdcast, una sèrie o una pel·lícula que ens entretingui. Algunes recomanacions de pòdcasts entretinguts:

El Búnquer amb Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell:  un pòdcast conversacional on es repassen les biografies de personatges curiosos i estrafalaris.

Tenía la duda amb Judith Tiral: un pòdcast que busca respondre dubtes i preguntes que tots i totes hem tingut a través d’entrevistes a persones de diferents àmbits.

Berícid Sulfúric: un pòdcast de ficció en clau molt humorística que t’entretindrà amb històries breus i d’humor absurd.