Skip to main content

Cem Vintró

FITNESS

CEM Vintró

INNOVACIÓ I DINAMISME AL TEU ABAST

A la sala de fitness del CEM Vintró trobaràs tot el que necessites per realitzar els teus entrenaments. 

Equipada amb màquines d’última generació de la marca Precor i distribuïda en 5 zones, pes lliure, zona cardiovascular, isocinètiques, estiraments i la Queenax per gaudir de les millors experiències esportives.

 

La connectivitat i tecnologia de les nostres màquines

Les nostres màquines Precor d’última generació ofereixen moltes possibilitats que faran dels teus entrenaments d’un moment de desconnexió i que t’ajudaran a assolir els teus objectius. 

Pots seguir el ritme de la teva rutina, veure la teva sèrie de Netflix, escoltar la música que més et motivi a Spotify o aprofitar per llegir el periòdic! 

La Queenax

La millor estructura i amb major flexibilitat per al treball funcional i suspensió del mercat. Infinites combinacions i la màxima flexibilitat tant per al treball en grup com individual a la nova sala de fitness. 

Es pot fer ús lliure o pots assistir a les sessions dirigides de Queenax Functional Training o Queenax Boxing en el que es realitzen exercicis d’alta intensitat dividits en estacions. 

Dinamitzacions sala de fitness

Si no disposes de temps o necessites una mica d’acompanyament per realitzar els teus exercicis, les dinamitzacions de la sala de fitness són una molt bona opció.

Sessions de 15-20 i 30 minuts de core, esquena, functional training i abdominals perfectes per completar el teu entrenament assessorat i en companyia. Veuràs que cada dia aniràs millorant la teva força i resistència, al mateix que tonifiques els teus músculs i perds greix. 

HORARI DINAMITZACIONS
cem vintro entrenos

Assessorament permanent

Que assoleixis els teus objectius, és el nostra meta. A les sales de fitness d’ASME trobaràs l’assessorament i acompanyament que necessites ajudant-e a planificar una programació d’entrenament adequada a les teves necessitats. 

A més, si ets nou al CEM, tens disponible una sessió de benvinguda en exclusiva per a tu, on el nostre equip tècnic t’ajudarà amb el teu inici! 

Recorda que si el que necessites sessions individualitzades i personalitzades a EspaiViu tenim el millor equip d’entrenadors personals! Informa’t aquí!

TRAININGYM

A CEM Vintró disposem de Trainingym, l’aplicació que et farà la vida mes fàcil i t’ajudarà en els teus entrenaments.

Què ens aporta Trainingym?

 • Consultar l’horari de dirigides i reservar plaça prèviament.
 • Crear el teu programa d’entrenament i assolir els teus objectius previ anàlisis corporal, d’objectius i motivacions personals.
 • Control i seguiment de la teva evolució.

Com reservar plaça?

 • Les reserves estaran disponibles amb una antelació de 72h i fins 10 minuts abans de que comenci al sessió.

Com reservar?

 1. Descarrega la app (disponible en IOS y GooglePlay) de Trainingym o accedeix al web: trainingymapp.com/webtouch
 2. Introdueix les teves dades d’accés: has d’haver rebut un correu de Trainingym amb les teves noves dades. Revisa-ho!
 3. Si no has rebut cap correu, apropa’t a recepció o la sala de fitness per a que revisin la teva fitxa.
 4. Accedeix a l’espai “Reserves”, on trobaràs els horaris de les activitats disponibles i escull la teva bicicleta per SPINNING o simplement confirma la reserva per a la resta d’ACTIVITATS DIRIGIDES.
 5. Ja ho tens! Ara introdueix la reserva al teu calendari i porta el control!

Cancel·lacions de reserves

 • Cancel·la fins a 60 minuts abans de que comenci l’activitat per a evitar penalitzacions.
 • En cas d’arribar tard a la sessió i després del control d’assistència, comentar-ho al tècnic un cop acabada la sessió i així evitaràs penalitzacions del sistema.
 • Tingues en compte que si arribes tard a la sessió pots perdre la teva plaça, podràs entrar sempre que quedin places lliures i no s’hagi acabat l’escalfament.

Penalitzacions

No es podrà reservar durant 3 dies en cas de no cancel·lar.

Accés sense reserva

 • Espera per ordre d’arribada a l’entrada de la sala on es realitza la sessió
 • Un cop realitzada la validació per part del tècnic, i només si hi ha disponibilitat de places lliures podràs incorporar-te a la sessió.