Skip to main content

Jugadores de Tucans Hockey, enhorabona!

Cinc estrelles en ascens! Jugadores de l’Equip Elit Femení Tucans Hockey seleccionades per a la Preselecció Espanyola Júnior en Canterac, Valladolid.

L’equip elit femení té raons de sobres per a celebrar, amb cinc de les seves jugadores sent convocades per a formar part de la preselecció espanyola júnior. Aquest emocionant esdeveniment confirma el talent i l’ardu treball de les jugadores, que han demostrat la seva destresa en el camp una vegada i una altra.

Les afortunades seleccionades són Abril Sanchis, Carlota Badorrey, Julia Marcet, Naiara Guaita i Ariadna Ayelo. La seva convocatòria per a representar a Espanya en Canterac, Valladolid, és un testimoniatge de la seva dedicació i habilitat en l’esport.

Aquest assoliment és una fita significativa per a l’equip i un motiu d’orgull per a tota la comunitat. Des del club, se celebra l’evolució i el compromís d’aquestes talentoses jugadores, els qui han demostrat la seva vàlua en cada partit i entrenament.

Felicitats a Abril, Carlota, Julia, Naiara i Ariadna per aquest merescut reconeixement! La seva determinació i passió inspiren a tots i totes a continuar perseguint els seus somnis en el món de l’esport.