Skip to main content

Arriba l’estiu al CEM Trinitat

S’apropa l’arribada de l’estiu i el CEM Trinitat Vella es prepara per oferir tota una sèrie d’activitats que permetin als abonats gaudir de les instal·lacions i serveis a l’aire lliure.  

Al CEM Trinitat Vella l’estiu arribarà el dissabte 15 de juny, amb la inauguració exclusiva per abonats i abonades de la piscina d’estiu. Serà una jornada on els abonats/des, i un acompanyant per persona, podran gaudir de la zona de la piscina exterior abans de la seva obertura general. La jornada serà de 11:00h a 19:30h i per poder assistir-hi cal demanar una invitació a la recepció del centre. Per més informació, pots consultar a recepció.

L’obertura general de la piscina d’estiu serà el dijous 20 de juny. Fins llavors, els abonats i abonades poden gaudir de l’espai exterior de les instal·lacions al solàrium, que des del dia 6 de maig està obert de dilluns a dissabte de 10h a 19:30h i els diumenges de 10h a 14h. Amb l’obertura de la piscina d’estiu, l’horari del solàrium passarà a ser el mateix que el de la piscina: de dilluns a divendres de les 10:30h a les 19:30h i els diumenges i festius de les 11:30h a les 19:30h. Pots consultar els horaris de forma més detallada aquí.

La piscina d’estiu estarà oberta fins al dia 1 de setembre; i, en el cas del solàrium, s’allargarà fins el 29 de setembre.  

L’obertura de la piscina anirà acompanyada d’una sèrie de propostes que el CEM Trinitat Vella planteja per la temporada d’estiu, que permetran als abonats i abonades gaudir de l’espai exterior del centre amb diferents activitats per a tots els públics:

  • La festa de l’aigua. Et convidem a una jornada exclusiva plena de diversió i emocions per a tots els infants d’infantil i primària inscrits a les activitats aquàtiques. Més informació aquí
  • II Summer Open de tenis taula. El centre organitza un torneig de tenis taula per abonats i abonades. Tota la informació aquí
  • Summer OUTVIU Classic. A l’estiu, algunes de les activitats dirigides de la programació del centre es passaran a fer a la zona exterior de la instal·lació. Próximament més informació!  
  • Bany nocturn. A partir de l’última setmana de juny i fins a la darrera de juliol, cada dijous els abonats i abonades podran gaudir de la piscina en horari nocturn. Això serà els dies 27 de juny i 4, 11, 28 i 25 de juliol, en què la piscina durant el dia seguirà el seu horari habitual i reobrirà a de 21h a 23h de la nit pel bany nocturn. L’aforament serà limitat i per assistir caldrà reservar plaça a la recepció del centre.