Skip to main content

Actualització de mesures d’emergència per sequera

Des del dia 1 de febrer, Barcelona i la seva àrea metropolitana es troben en fase d’emergència climàtica.

 

Ens adrecem a vosaltres amb la finalitat de comunicar-vos les noves mesures que hem adoptat davant l’emergència per sequera. La situació ha evolucionat gràcies a l’augment de les reserves d’aigua a les conques, i per això tenim novetats.

A partir d’ara, les persones federades podran utilitzar les dutxes després dels entrenaments. El canvi de fase no suposa alteracions pels abonats i les abonades de les instal·lacions, però des dels CEMs d’ASME estem sensibilitzats amb la problemàtica i recomanem fer-ne un bon ús de l’aigua i seguir les mesures següents:

  • Reducció del 25% de les dutxes disponibles a cada vestidor.
  • 1 DUTXA – 3 MINUTS. Sol·licitem encaridament que les dutxes mai excedeixin dels 3 minuts. Aquesta petita acció pot marcar una gran diferència en la conservació d’aquest recurs tan preuat.

Entenem que aquestes mesures poden generar certes incomoditats, però confiem en la comprensió i cooperació de tots i totes vosaltres. Podem contribuir conjuntament a mitigar els efectes de la sequera i preservar el nostre territori.

Agraïm per endavant el vostre compromís en aquesta causa i la vostra col·laboració activa per fer dels CEMs d’ASME un lloc sostenible i responsable.