Skip to main content

1r Summer Open de Tenis Taula al CEM Trinitat Vella

El CEM Trinitat Vella ha organitzat el seu primer torneig de tenis taula, que s’ha disputat del 19 de juny al 17 de juliol.

Dins de la programació d’activitats per la temporada d’estiu del CEM Trinitat Vella, hi trobem el 1r Summer Open de Tenis Taula, un torneig de tenis taula gratuït i obert a tots els abonats i abonades majors de 14 anys.

El torneig, que ha tingut lloc al pati exterior de tenis taula del CEM Trinitat, va començar la setmana del 19 de juny amb les rondes de 1/64 i 1/32 de final. Durant les següents setmanes s’han anat disputant les següents rondes, fins a acabar el dia 20 de juliol amb la celebració de la final del torneig, que va tenir lloc a la zona de la piscina exterior.

El campió va rebre el trofeu de 1r classificat al torneig, a més d’unacapsa regal Smartbox “M’agrada Catalunya”, d’on podrà escollir una experiència d’entre 2300 activitats d’aventura, benestar, àpats o estades amb esmorzar. En el cas del subcampió, va ser guardont un trofeu, de 2n classificat al torneig, i una mensualitat gratuïta al CEM Trinitat Vella. A banda dels premis pels guanyadors o guanyadores, el dia de la final es va fer un sorteig  d’un pernil ibèric entre totes les persones que van assistir.

Per a més informació sobre el torneig, pots consultar les seves bases aquí.