Skip to main content

Aquasme

Mai l’entrenament a piscina havia estat tan versàtil i dinàmic com ara amb Aquasme.

L’opció perfecta per a combinar el treball en sec amb el treball aquàtic al mateix espai dels nostres CEM’s, en tres modalitats: entrenaments, fitness i repte.

Pots combinar les tres tipologies per fer del teu entrenament complet, escalfa i estira en començar i finalitzar amb Aquafitness, una rutina aquàtica utilitzant les fitxes dels Aquaentrenaments i participa a l’Aquarepte amb els metres que hagis realitzat.

 

AQUAFITNESS

Són propostes de tonificació general en sec, estiraments i moviments específics de natació per complementar l’entrenament aquàtic disponibles a l’espai AquaAsme, en diferents fitxes.

Material disponible: elàstics d’entrenament, TRX, fitball…

 

AQUAENTRENAMENTS

Orienten a la pràctica aquàtica en forma d’entrenament per millorar la tècnica d’estils i la condició física general mitjançant un entrenament aquàtic orientat i individualitzat, basat en diferents programes de treball en funció del nivell tècnic i el nivell de resistència cardiovascular de cada usuari (són programes des de 200m fins a 7000m). En total, hi ha 24 entrenaments diferents disponibles per a posar-te a prova.

 

AQUAREPTE

És un servei aquàtic en el qual pot participar tothom en horari lliure.

L’objectiu de l’AQUAREPTE és superar-se un mateix alhora que competeix amb els altres usuaris que hi participen. Per participar només cal demanar al socorrista ser inclòs en la llista de nedadors participants i un cop acabada la teva sessió d’entrenament comunicar-li els metres nedats per tal d’anotar-los en el sumatori personal. Els participants, no podran fer ús d’aletes ni manyoples, peròsi material de flotabilitat, fustes, xurros i pull-boys.

Durant la primera setmana de cada mes, s’actualitzarà el recompte de metres nedats pels usuaris, on es podrà consultar la classificació i els metres nedats acumulats.

L’AQUAREPTE té una durada d’un any natural (de gener a desembre) i en finalitzar, es nomenen uns guanyadors/es segons categoria (edat i el sexe).