Skip to main content

Cem Trinitat Vella

FITNESS

CEM Trinitat Vella

TOTES LES POSSIBILITATS AL TEU ABAST

La sala de fitness del CEM Trinitat compte amb tot allò que necessites per portar a terme les teves rutines i entrenaments. 

 

Dividida en dos espais principals, un destinat a l’entrenament funcional i màquines cardiovasculars, i l’altre a pes lliure i màquines isocinètiques. 

 

Trobaràs tots els elements i possibilitats per als teus exercicis a més d’un assessorament permanent i dinamitzacions que faran més distrets i exitosos els teus entrenaments. 

Dinamitzacions sala de fitness

Si no disposes de temps o necessites una mica d’acompanyament per realitzar els teus exercicis, les dinamitzacions de la sala de fitness són una molt bona opció.

Sessions de 15-20 i 30 minuts de core, functional training i strech perfectes per completar el teu entrenament assessorat i en companyia! 

HORARI DINAMITZACIONS

Assessorament permanent

Que assoleixis els teus objectius, és el nostra meta. Per aquest motiu a les sales de fitness d’ASME sempre trobaràs l’assessorament i acompanyament que necessites ajudant-e a planificar una programació d’entrenament adequada a les teves necessitats. 

Tota aquesta informació la tindràs disponible sempre que vulguis a través de l’aplicació de Trainningym al teu smartphone, on s’integra amb altres que et podran ajudar a aconseguir els objectius que et proposis.

A més, si ets nou al CEM Trinitat tens disponible una sessió de benvinguda en exclusiva per a tu, on el nostre equip tècnic t’ajudarà amb el teu inici! 

TRAININGYM

A CEM Trinitat Vella disposem de Trainingym, l’aplicació que et farà la vida mes fàcil i t’ajudarà en els teus entrenaments.

Què ens aporta Trainingym?

 • Consultar l’horari de dirigides i reservar plaça prèviament.
 • Crear el teu programa d’entrenament i assolir els teus objectius previ anàlisis corporal, d’objectius i motivacions personals.
 • Control i seguiment de la teva evolució.

Com reservar plaça?

 • Les reserves estaran disponibles amb una antelació de 72h i fins 10 minuts abans de que comenci al sessió.

Com reservar?

 1. Descarrega la app (disponible en IOS y GooglePlay) de Trainingym o accedeix al web: trainingymapp.com/webtouch
 2. Introdueix les teves dades d’accés: has d’haver rebut un correu de Trainingym amb les teves noves dades. Revisa-ho!
 3. Si no has rebut cap correu, apropa’t a recepció o la sala de fitness per a que revisin la teva fitxa.
 4. Accedeix a l’espai “Reserves”, on trobaràs els horaris de les activitats disponibles i escull la teva bicicleta per SPINNING o simplement confirma la reserva per a la resta d’ACTIVITATS DIRIGIDES.
 5. Ja ho tens! Ara introdueix la reserva al teu calendari i porta el control!

Cancel·lacions de reserves

 • Cancel·la fins a 60 minuts abans de que comenci l’activitat per a evitar penalitzacions.
 • En cas d’arribar tard a la sessió i després del control d’assistència, comentar-ho al tècnic un cop acabada la sessió i així evitaràs penalitzacions del sistema.
 • Tingues en compte que si arribes tard a la sessió pots perdre la teva plaça, podràs entrar sempre que quedin places lliures i no s’hagi acabat l’escalfament.

Penalitzacions

No es podrà reservar durant 3 dies en cas de no cancel·lar.

Accés sense reserva

 • Espera per ordre d’arribada a l’entrada de la sala on es realitza la sessió
 • Un cop realitzada la validació per part del tècnic, i només si hi ha disponibilitat de places lliures podràs incorporar-te a la sessió.