Cem Vintró

FITNESS

CEM Vintró

INNOVACIÓ I DINAMISME AL TEU ABAST

A la sala de fitness del CEM Vintró trobaràs tot el que necessites per realitzar els teus entrenaments. 

Equipada amb màquines d’última generació de la marca Precor i distribuïda en 5 zones, pes lliure, zona cardiovascular, isocinètiques, estiraments i la Queenax per gaudir de les millors experiències esportives.

 

La connectivitat i tecnologia de les nostres màquines

Les nostres màquines Precor d’última generació ofereixen moltes possibilitats que faran dels teus entrenaments d’un moment de desconnexió i que t’ajudaran a assolir els teus objectius. 

Pots seguir el ritme de la teva rutina, veure la teva sèrie de Netflix, escoltar la música que més et motivi a Spotify o aprofitar per llegir el periòdic! 

La Queenax

La millor estructura i amb major flexibilitat per al treball funcional i suspensió del mercat. Infinites combinacions i la màxima flexibilitat tant per al treball en grup com individual a la nova sala de fitness. 

Es pot fer ús lliure o pots assistir a les sessions dirigides de Queenax Functional Training o Queenax Boxing en el que es realitzen exercicis d’alta intensitat dividits en estacions. 

Dinamitzacions sala de fitness

Si no disposes de temps o necessites una mica d’acompanyament per realitzar els teus exercicis, les dinamitzacions de la sala de fitness són una molt bona opció.

Sessions de 15-20 i 30 minuts de core, esquena, functional training i abdominals perfectes per completar el teu entrenament assessorat i en companyia. Veuràs que cada dia aniràs millorant la teva força i resistència, al mateix que tonifiques els teus músculs i perds greix. 

HORARI DINAMITZACIONS
cem vintro entrenos

Assessorament permanent

Que assoleixis els teus objectius, és el nostra meta. A les sales de fitness d’ASME trobaràs l’assessorament i acompanyament que necessites ajudant-e a planificar una programació d’entrenament adequada a les teves necessitats. 

A més, si ets nou al CEM, tens disponible una sessió de benvinguda en exclusiva per a tu, on el nostre equip tècnic t’ajudarà amb el teu inici! 

Recorda que si el que necessites sessions individualitzades i personalitzades a EspaiViu tenim el millor equip d’entrenadors personals! Informa’t aquí!