Cem La Verneda

FITNESS

CEM La Verneda

TOT LO QUE NECESSITES PER ALS TEUS ENTRENAMENTS

El gimnàs o sala de fitness de CEM La Verneda compta a tot allò que necessites per realitzar els teus entrenaments.

 

Repartida en dues altures perfectament connectades i accessibles la sala de fitness es distribueix en 5 zones. 

A la primera planta tens disponible la zona de cardio, estirament i màquines isocinètiques. I la segona planta  trobem la zona de pes lliure i entrenament funcional, a més del solàrium on pots realitzar les teves rutines a l’aire lliure així com les dinamitzacions dirigides. 

Dinamitzacions sala de fitness

Si no disposes de temps o necessites una mica d’acompanyament per realitzar els teus exercicis, les dinamitzacions de la sala de fitness són una molt bona opció.

Sessions de 15-20 i 30 minuts de core, functional training i abdominals perfectes per completar el teu entrenament assessorat i en companyia!

HORARI DINAMITZACIONS

Assessorament permanent

Que assoleixis els teus objectius, és el nostra meta. Per aquest motiu a les sales de fitness d’ASME sempre trobaràs l’assessorament i acompanyament que necessites ajudant-e a planificar una programació d’entrenament adequada a les teves necessitats. Tota aquesta informació la tindràs disponible sempre que vulguis a través de l’aplicació de Trainningym al teu smartphone, on s’integra amb altres que et podran ajudar a aconseguir els objectius que et proposis. A més, si ets nou al CEM La Verneda tens disponible una sessió de benvinguda en exclusiva per a tu, on el nostre equip tècnic t’ajudarà amb el teu inici! Recorda que si el que necessites sessions individualitzades i personalitzades a EspaiViu tenim el millor equip d’entrenadors personals!

Informa’t aquí!