La nostra prioritat és que podeu continuar amb les vostres rutines, perquè no hi ha millor vacuna que cuidar del nostre sistema immunològic mitjançant la pràctica esportiva. A ASME ho sabem i volem aportar-te la major tranquil·litat i seguretat, per aquest motiu, som molt exigents i respectuosos amb totes les mesures de prevenció i protecció en front la COVID-19.

  • L’aforament permès a les instal·lacions és del 70% a espais interiors i a espais exteriors
  • És obligatori acreditar-se amb el certificat COVID als usuaris i usuàries d’activitats dirigides i sala de fitness.
  • Obligatori ús de la mascareta durant tota l’estada al centre.
  • No cal cita prèvia per accedir a la instal·lació.
  • Cal reservar plaça per a TOTES les dirigides mitjançant Trainingym. Si encara no tens l’aplicació, pots descarregar-la a Google Play o Apple Store. Hauràs de registrar-te amb el mateix correu electrònic de quan et vas donar d’alta a la instal·lació i t’arribarà un correu amb les teves credencials.
  • Respectar i fer respectar totes les mesures de prevenció e higiene front la COVID-19 es cosa de tothom. Seguim demostrant que #somsegurs i que formem part de la solució!
  • Trobaràs tots els protocols als diferents espais de la instal·lació, als nostres canals habituals tals com web o xarxes socials
  • Els armariets están habilitats, però recorda sempre mantenir la distància de seguretat entre persones. Si veus algú ocupant un espai tracta d’ocupar un altre que asseguri els 2 metres de seguretat.
  • No hi ha limitacions de temps d’ús de la instal·lació. En aquest sentit fem una crida a la responsabilitat i solidaritat en el temps d´ús de les instal perque tothom podem gaudir.
  • Es realitza un protocol de neteja especial front la Covid-19 reforçant així els procediments habituals. A més, hi ha instal·lats diferents espais de punts d’higienització amb gel hidroalcohòlic, desinfectant de superfícies i paper, així com catifa de desinfecció de peus en l’entrada.