CURSETS I SEMINARIS

 

Des dels nostres centres oferim la possibilitat d’aprendre diferents activitats o tècniques esportives pels nostres abonats, en grups reduïts, pagant una petita quantitat al trimestre o al mes. La llista de cursets i seminaris es renova anualment (cursets) o trimestralment (seminaris). Fes click en Activitat aquàtica per a mes informació:

 

 

 

   Activitat aquàtica 2019-20  


 

   

SERVEI DE SALUT

 

 

EspaiViu, la nostra aposta per la salut. Creat per ajudar-te a sentir-te bé, millorar el teu benestar i qualitat de vida.

A ESPAIVIU trobaràs un equip de professionals interdisciplinars, format per entrenadors personals, fisioterapeutes, osteòpates i nutricionistes.

 

ENTRENAMENT PERSONAL

Disposem d’un ampli equip d’entrenadors personals de gran nivell, que t’ajudaran a entrenar de la forma més eficaç, segura i motivant.

L’entrenador et proposarà exercicis adaptats a les teves necessitats i objectius perquè a banda de posar-te en forma et diverteixis i puguis aconseguir tot allò que et proposis.

 

Modalitats:

En forma: Pèrdua de greix corporal, augment de massa muscular, tonificació muscular...

Postura: Salut d’esquena, readaptació a l’esport, compensació muscular...

Finisher: Preparació per a proves específiques i competicions.

Aquàtic: Aprenentatge, tècnica, resistència...

 

 

FISIOTERÀPIA

El nostre equip de fisioterapeutes t’ajudarà a prevenir o tractar qualsevol patologia.

Tindran cura de la teva salut a través de tractaments totalment individualitzats que van des de massatges, mobilitzacions, estiraments, punció seca entre d’altres.

Per tal de garantir-te el retorn a la pràctica esportiva de forma segura i progressiva, treballaran conjuntament amb el departament de fitness i/o piscina a fi d’adaptar el teu pla específic per a cada situació o patologia.

 

 

 

 

OSTEOPATIA

Els osteòpates d’EspaiViu tindran cura de la teva salut mitjançant teràpies manuals que es basen en el coneixement precís de l’anatomia, biomecànica i fisiologia del cos humà per a restablir i preservar la salut.

La osteopatia treballa el cos humà d’una manera holística entenent-lo com a una unitat.

Aconseguiran garantir una bona mobilitat entre totes les parts del cos, repercutint decisivament en el teu benestar.

Trobaran les causes primàries que et provoquen desequilibris en el cos, sense centrar-se únicament en la zona simptomàtica, podent així tractar i recuperar un estat òptim de salut.

 

 

 

NUTRICIÓ

La combinació de l’activitat física i de la nutrició és la base de l’èxit, el nostre equip de nutricionistes t’ajudarà a millorar els teus hàbits alimentaris per tal d’aconseguir qualsevol objectiu que et marquis i aprenguis a menjar correctament. 

A través d’un estudi individualitzat et farem una dieta personalitzada que et marcarà el camí cap al teu objectiu.

En aquest camí no estaràs sol/a, tindràs seguiment personalitzat durant el procés per tal d’assegurar-te que ho estàs aconseguint.

 

 

CUIDA’T EN GRUP AMB ELS CURSOS TRIMESTRALS COMPLEMENTARIS

 

Ets dels qui els agrada entrenar en grup però ho vols fer de forma reduïda i amb una temàtica concreta? 

Els nostres cursos trimestrals et donaran el plus que necessites per sentir-te millor alhora que coneixeràs d’altres usuaris amb les mateixes inquietuds i necessitats que tu. 

Per a informació sobre els curos actius, horaris i preus no dubtis a preguntar a atenció al usuari.

 

EMPRESES

Les empreses més valorades inverteixen i promouen la salut, perquè així aconsegueixen una reducció de baixes laborals gràcies a la millora de la salut dels seus treballadors.

És la millor forma per afavorir la percepció social d’una empresa, afavorint el treball en equip, i a retenir als millors treballadors.

També s’aconsegueix una millora de la conciliació laboral, això permet un increment de la productivitat i per tant de la rendibilitat com a empresa.  

A ESPAIVIU us ho posem fàcil per aconseguir-ho i oferint activitat física a les empreses per promoure la millora de la salut amb nosaltres.

 

 

No es necessari ser abonat de CEM Vintró per a poder gaudir de tots aquests serveis

 

   

LLOGUERS I VENDES

 

El nostre Esportiu us dona la possibilitat de poder llogar diferents material esportiu per tal de poder fer una correcta pràctica.

 

Aquí podreu trobar-hi:

  • Armariets de Lloguer (quota trimestral,semestral o anual)
  • Pistes de Pàdel (ubicades al C.E.M. Verneda)
  • Tovallola de préstec (un sol us)
  • Raquetes de Pàdel, carenats, pulsòmetres...

 

 


 

 

 

 

© 2007-2020 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME