La Web d'ASME fa servir cookies ! L'objectiu és prestar un millor servei, fer més fàcil la navegació i realitzar estadístiques. Si segueixes navegant, entendrem que acceptes seva instal · lació i ús, en cas contrari no accedeixis a la web. Pots trobar la nostra Política de Cookies aquí. D'acord

ASME a les xarxes socials

ALTRES SERVEIS, CURSETS i SEMINARIS

 

En la nostra instal·lació, a més de les activitats habituals, que estan incloses en la quota mensual, trobaràs una extensa oferta de cursets, serveis,... que segur que s’ajustaran a les teves necessitats.

 

CURSETS I SEMINARIS

 

Des dels nostres centres oferim la possibilitat d’aprendre diferents activitats o tècniques esportives pels nostres abonats i no abonats, en grups reduïts, pagant una petita quantitat al trimestre o al mes. La llista de cursets i seminaris es renova anualment (cursets) o trimestralment (seminaris).

 

Aquí hi podeu trobar Cursets de Natació, Balls de Saló, Pilates, Abdominals, hipopresius,...

 

Descripció dels Cursets i Seminaris Activitat Aquàtica

 

CAMPUS D'ESTIU

 

Quant arriba el període d'estiu des dels CEM’s oferim un ampli ventall de programes on escollir ja siguin Campus Olímpia Polisportius o Campus Olímpia de Seccions Esportives(trampolí, rítmica, bàsquet, handbol...).

 

Campus Olímpia Poliesportius

 

 
Campus Olímpia                   

 

 
Campus Olímpia Joves           

 

 

Campus Olímpia Seccions Esportives

 

Campus Seccions                  
 

 

 

Ajuts econòmics

 

Informació general                 
 

 

 

Demana més informació al personal d’atenció al client dels centres o al mail estiu@asme.es

 

ENTRENADORS PERSONALS

 

Serveis contractats pels clients que permeten un assessorament constant i continuat durant la pràctica esportiva, ja sigui per les activitats de fitness, cardiovascular, o aquelles que segueixen un procés d’aprenentatge, com la natació o el pàdel.

 

SERVEIS DE SALUT

 

Els Serveis de Salut són un complement ideal per què els abonats d’ASME aconsegueixin un reforç en el seu treball físic, o per recuperar-se d’alguna dolor muscular o articular. El Serveis oferts són:

  • Fisioteràpia, osteopatia, punció seca, i dietètica.

 

LLOGUERS I VENDES

 

El nostre Esportiu us dona la possibilitat de poder llogar diferents material esportiu per tal de poder fer una correcta pràctica.

 

Aquí podreu trobar-hi:

 

a) Armariets de Lloguer (quota trimestral,semestral o anual)

b) Pistes de Pàdel

c) Tovallola de préstec (un sol us)

d) Raquetes de Pàdel, carenats, pulsòmetres,...

 

ESCOLES D’INICIACIÓ I CASALS ESPORTIUS

 

ASME disposa d’una de les escoles esportives de referència a Barcelona amb un ampli bagatge i experiència disposem d’un ampli ventall de pràctica poliesportiva on gaudir d’esports com l’Handbol, l’Hoquei línea, la rítmica, el trampolí, el taekwondo o el bàsquet.

De la mateixa manera disposa d’una amplia oferta i varietat de casals i campus esportius per als períodes de vacances escolars.

 

Demana més informació al personal d’atenció al client dels centres o al mail estiu@asme.es