CURSETS I SEMINARIS

 

Des dels nostres centres oferim la possibilitat d’aprendre diferents activitats o tècniques esportives pels nostres abonats, en grups reduïts, pagant una petita quantitat al trimestre o al mes. La llista de cursets i seminaris es renova anualment (cursets) o trimestralment (seminaris).

 

 

 

   Activitat aquàtica 2019-2020  


SERVEI DE SALUT

 

 

 

EspaiViu, la nostra aposta per la salut. Creat amb per ajudar-te a sentir-te bé, millorar el teu benestar i qualitat de vida.

A ESPAIVIU trobaràs un equip de professionals interdisciplinar, format per entrenadors personals, fisioterapeutes, osteòpates i nutricionistes.

 

ENTRENAMENT PERSONAL

Disposem d’un ampli equip d’entrenadors personals de gran nivell, que t’ajudaran a entrenar de la forma més eficaç, segura i motivant.

L’entrenador et proposarà exercicis adaptats a les teves necessitats i objectius perquè a banda de posar-te en forma et diverteixis i puguis aconseguir tot allò que et proposis.

Modalitats:

En forma: Pèrdua de greix corporal, augment de massa muscular, tonificació muscular...

Postura: Salut d’esquena, readaptació a l’esport, compensació muscular...

Finisher: Preparació per a proves específiques i competicions.

Aquàtic: Aprenentatge, tècnica, resistència...

 

 

 

FISIOTERÀPIA

El nostre equip de fisioterapeutes t’ajudarà a prevenir o tractar qualsevol patologia.

Tindran cura de la teva salut a través de tractaments totalment individualitzats que van des de massatges, mobilitzacions, estiraments, punció seca, i molt més...

Per tal de garantir-te el retorn a la pràctica esportiva de forma segura i progressiva, treballaran conjuntament amb el departament de Fitness o Piscina a fi d’adaptar el teu pla específic per a cada situació o patologia.

 

 

OSTEOPATIA

Aquest servei es desenvolupa a CEM Vintró.

 

El nostres osteòpates tindràn cura de la teva salut a través de teràpies manuals que es basen en el coneixement precís de l’anatomia, biomecànica i fisiologia del cos humà per a restablir i preservar la salut.

La osteopatia treballa el cos humà d’una manera holística entenent-lo com a una unitat.

Aconseguiran garantir una bona mobilitat entre totes les parts del cos, repercutint decisivament en el teu benestar.

Trobaran les causes primàries que et provoquen desequilibris en el cos, sense centrar-se únicament en la zona simptomàtica, podent així tractar i recuperar un estat òptim de salut.

 

 

NUTRICIÓ

Aquest servei es desenvolupa a CEM Vintró.

La combinació de l’activitat física i de la nutrició és la base de l’èxit, el nostre equip de nutricionistes t’ajudarà a millorar els teus hàbits alimentaris per tal d’aconseguir qualsevol objectiu que et marquis i aprenguis a menjar correctament. 

A través d’un estudi individualitzat et farem una dieta personalitzada que et marcarà el camí cap al teu objectiu.

En aquest camí no estaràs sol/a, tindràs seguiment personalitzat durant el procés per tal d’assegurar-te que ho estàs aconseguint.

 

 

EMPRESES

Les empreses més valorades inverteixen i promouen la salut, perquè així aconsegueixen una reducció de baixes laborals gràcies a la millora de la salut dels seus treballadors.

És la millor forma per afavorir la percepció social d’una empresa, afavorint el treball en equip, i a retenir als millors treballadors.

També s’aconsegueix una millora de la conciliació laboral, això permet un increment de la productivitat i per tant de la rendibilitat com a empresa.  

A ESPAIVIU us ho posem fàcil per aconseguir-ho i oferint activitat física a les empreses per promoure la millora de la salut amb nosaltres.

 

No es necessari ser abonat de CEM Verneda per a poder gaudir de tots aquests serveis

 

 

 

 

CAMPUS D'ESTIU

 

Quan arriba el període d'estiu des dels CEM’s oferim un ampli ventall de programes on escollir ja siguin Campus Olímpia Polisportius o Campus Olímpia de Seccions Esportives (trampolí, rítmica, bàsquet, handbol...).

 

Demana més informació al personal d’atenció al client dels centres o al mail estiu@asme.es

 

 

LLOGUERS I VENDES

 

El nostre Esportiu us dona la possibilitat de poder llogar diferents material esportiu per tal de poder fer una correcta pràctica.

 

Aquí podreu trobar-hi:

 

  • Armariets de Lloguer (quota trimestral,semestral o anual)
  • Pistes de Pàdel
  • Tovallola de préstec (un sol us)
  • Raquetes de Pàdel, carenats, pulsòmetres...

ESCOLES D'INICIACIÓ I CASALS ESPORTIUS

 

ASME disposa d’una de les escoles esportives de referència a Barcelona amb un ampli bagatge i experiència disposem d’un ampli ventall de pràctica poliesportiva on gaudir d’esports com l’Handbol, l’Hoquei línea, la rítmica, el trampolí, el taekwondo o el bàsquet.

De la mateixa manera disposa d’una amplia oferta i varietat de casals i campus esportius per als períodes de vacances escolars.

 

Demana més informació al personal d’atenció al client dels centres o al mail estiu@asme.es

 

 

© 2007-2020 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME