La Web d'ASME fa servir cookies ! L'objectiu és prestar un millor servei, fer més fàcil la navegació i realitzar estadístiques. Si segueixes navegant, entendrem que acceptes seva instal · lació i ús, en cas contrari no accedeixis a la web. Pots trobar la nostra Política de Cookies aquí. D'acord

ASME a les xarxes socials

 

ACTIVITATS

En el nostre centre es poden realitzar moltes activitats, que estan incloses dintre de la quota.

 

LES ACTIVITATS DIRIGIDES

Són aquelles sessions on hi ha un tècnic que comanda l’activitat. Les trobem a l’aigua (piscina), a terra (sales), sobre una bicicleta (ciclo-indoor), o fora de la instal·lació (outdoor)

Les activitats les classifiquem segons la seva naturalesa i la finalitat que te l’abonat quan les realitza. En el centre tenim  Activitats Cardiovasculars, Activitats Musculars, Activitats Combinades i Activitats Holístiques  i de Core.  

 

 Informació Activitats Dirigides  Quadrant Activitats Dirigides

 

LES ACTIVITATS PROGRAMADES

 

Conjunt ordenat d’exercicis que es realitzen en un mateix entrenament a la recerca d’un objectiu determinat.

 

Programes de Fitness i Assessorament Tècnic

 

La nostra sala de Fitness disposa d’un tècnic titulat que te com a funció la d’assessorar en l’ús dels equipaments de la Sala i aconsellar l’adopció dels diferents programes d’entrenaments de que es disposen.

 

El centre te dissenyat programes de Fitness a:

  • Perdre Pes
  • Muscular
  • Tonificar
  • Enfortir alguns grups musculars concrets.

 

Programes aquàtics i Assessorament Tècnic 

 

En  la nostra piscina pots trobar-hi una programació que et permetrà progressar en l’activitat de la natació. Per millorar a nivell muscular o de resistència. Cada dia disposaràs d’una proposta que s’adequarà a les teves possibilitats i objectius.