MARATÓ EMERGÈNCIA CLIMÀTICA

 

 

 

Per segon any consecutiu des de l'Associació Sant Martí Esport ens unim a la IV Marató d’Emergència Climàtica.

 

Aquest projecte, al que s’adhereixen més de 200 edificis municipals de Barcelona i voltants proposa reduir durant tot el mes de febrer els consums d’aigua, electricitat i gas i destinar l’estalvi energètic aconseguit contra la lluita de la pobresa energètica que a Catalunya la pateixen el 13% de la població aproximadament.

Això significa que existeix un nombre de persones igual a la població de Terrassa, Igualada i Hospitalet juntes que potser han de dormir a 10 graus, o no disposar d’aigua calenta per fer una dutxa. 

 

L’any passat aquest projecte va aconseguir entre tots els seus participants un estalvi de 737.030 kWh al consum d’electricitat, 6.980.000 litres d’aigua i 1.320.259 kWh de gas. Una xifra que almenys ens ha de servir tots per reflexionar.

 

 

 

Pels nostres centres passen mensualment al voltant de 70.000 persones ¿Podeu imaginar-vos tot el contaminem? Tots som responsables de les petites accions, perquè per produir calor o fred contaminem i potser podríem abrigar-nos i tancar portes. I perquè també contaminem per tenir una llum encesa i no aprofitem la llum natural. I així una llarga llista de la qual tothom ha de prendre consciència.

 

Nosaltres proposem diferents mesures per aquest estalvi energètic que podreu trobar explicades a les recepcions dels centres i us animem que tothom, abonats i abonades, usuaris i usuàries, treballadors i treballadores, siguem capaços de donar tot el millor de nosaltres en aquesta acció, la que malauradament passa ja ser una EMERGÈNCIA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2007-2020 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME